14 de des. 2012

Set de titulars [14 des]

Una setmana d'absència i tornem amb força amb nous titulars que ja agafen un aire nadalenc:

1- La població de Rubí és més jove que del conjunt de la província de Barcelona. Està clar que els joves escullen Rubí per seva extensa oferta d'oci.

2- Cinc gossos han trobat una nova família en la 5a Fira d'Adopció d'animals de companyia. I el PP aconsegueix l'afiliació de Noèlia Borque.

3- L'Ajuntament tanca el Casino fins que no es facin obres per complir amb la normativa de seguretat. Es corria el perill que una guerra de guixes durant el Quinto de Nadal provoqués problemes de seguretat.

4- Els rubinencs podran guanyar grans premis aquest Nadal si compren a les botigues de Rubí. I els clients seran grans premis pels botiguers.

5- Els infants de Rubí surten al carrer a cantar les llúcies. Els caramels recollits els guardarà l'escola per si acaben retallant el servei de menjador.

6- Les coques Franquesa van obrir ahir la seva parada a la plaça de la Nova Estació. Per dissimular han posat quatre parades més nadalenques i li diuen Fira de Nadal.

7- L'Ajuntament de Rubí només consumirà energia elèctrica de fonts sostenibles. No és el cas de la font de la plaça del Doctor Guardiet que pavimenten la seva zona per garantir el seu funcionament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada