1 de febr. 2015

La NASA proposa fer sortir amb coet a Carme García

Els experts americans estan molt interessats en les diverses aplicacions de Rubí Brilla.

Durant les xerrades i activitats programades el 13 i 14 de febrer amb motiu del Dia Mundial de l'Energia, organitzades per part de l'equip de Rubí Brilla, es donaran a conèixer dues aplicacions pioneres relacionades amb l'eficiència energètica. Aquestes, però, ja han estat presentades a experts de la NASA en un simposi organitzat per la Universitat de València.

Els americans van quedar molt sorpresos per la potencialitat de Rubí Brilla, i ara han proposat enviar a Carme García a l'Estació Internacional per encapçalar un estudi tècnic d'eficiència energètica.

Una font propera ha rebel·lat a L'Escopinya, però, que la NASA ha rebut pressions per enviar ben lluny a Carme García. Tot apunta que es tractaria del PSC. Més tard, altres fonts també han confirmat que les pressions també haurien arribat per part d'altres partits polítics i de diverses entitats de Rubí.

D'altra banda, l'alcaldessa, sobtada encara per l'oferiment, ha reconegut que ella va dir de presentar la iniciativa al Restaurant La Nansa tot fent una paella, però que no la van entendre.



Publicat a 
Rubitv.cat el 30.01.2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada