28 de maig 2015

Ens esperen 4 anys divertits

Amb les absències de Carme Garcia i la darrera de Mònica Querol el futur ple municipal es podia presentar ensopit, però amb l'entrada de C's (Ciutadans) i en Jony Cobo de capo del PP aquests pròxims anys poden estar força entretinguts.

Per resumir, la nit electoral va ser aquesta:

- Al PSC amb la treva que van pactar amb el clan de Carme Garcia, van aconseguir salvar els mobles. Ara però, s'ha acabat la treva i correrà la sang.

- A la seu del PP van descobrir que unes eleccions poden ser més doloroses que un "apretón testicular". La nit va acabar amb dues víctimes, la Mònica Querol i Rafa Páez, "els més preparats" segons Querol.

- A Can Convergència van sortir ballant les gitanes per la plaça Catalunya i directes al llit.

- A ICV (Iniciativa) encara no es creuen que hagin salvat 2 regidors, i per poc de mantenir el tercer.  El seu eslògan ja ho deia: "Som lluita per aguantar a Rubí".

- Tanta eufòria a ERC que ja volien omplir el llac projectat a ca n'Oriol amb el cava de la nit.

- Al Crac, l'inexpressiu Jordi Muntan tot i semblar decebut, per dins estava exultant com la resta de companys de l'AUP.

- A C's encara estan borratxos passejant-se pel poble sobre una grua al crit de "Yo soy español, español, español". Tot apunta que arribaran en aquest estat al primer ple.

- Els de VR (Veïns per Rubí), no havien ni començat la campanya que es trobaven amb un regidor. No sabien com celebrar-ho.

- Ivan Moreno de la FAVR (Federació d'Alternatives Veïnals de Rubí), planteja canviar el nom del partit a FAVA, per la fava que es va fotre diumenge.

- Josep Ma Enguix de PxC (Plataforma per Catalunya), fent honor al seu eslògan, va ser el primer de tirar cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada